Oticon Intiga

Θα θέλατε ένα βοήθημα ακοής που κανένας άλλος δεν μπορεί να δει;

Το Oticon Intiga έχει σχεδιαστεί για να είναι αόρατο σε όλους τους άλλους, και απαρατήρητο για σας.Oticon Intiga

Το Intiga είναι πιο αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας της Οticon. Έχει σχήμα για να ταιριάζει τόσο άνετα μέσα στο αυτί σας και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα το δεί, ή θα συνειδητοποιήσει ότι το το φοράτε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε την απώλεια ακοής σας σαν ένα μυστικό, και να απολαύσετε τα πολλά οφέλη του υπερσύγχρονου ακουστικού σας, χωρίς καμία αξιοσημείωτη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Έξω από κάθε λογική

Όχι μόνο είναι αόρατο σε όλους τους άλλους, αλλά το Intiga έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο της ζωής σας. Συνδυάζεται διακριτικά και πλήρως στον τρόπο της ζωής σας.

Το επίπεδο ήχου προσαρμόζεται αυτόματα, όταν αλλάζουμε περιβάλλον στη διάρκεια της ημέρας. Έτσι θα έχετε πάντα τον ήχο που χρειάζεσται για να συμμετέχετε επί ίσους όρους με όλους τους άλλους.

Χρώματα Oticon IntigaΤο Oticon Intiga έχει επίσης τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας - τοποθετείται μέσα στο αυτί σας, άρα δεν θα επηρεάσει τη χρήση των ακουστικών ή των τηλεφώνων, ούτε πώς θα φοράτε τα γυαλιά σας, ή ακόμα και το πώς θα xτενίζετε τα μαλλιά σας.